Daydream is voor de Samsung Galaxy S8 (Plus) beschikbaar

Daydream is voor de Samsung Galaxy S8 (Plus) beschikbaarEindelijk is het dan zover… Daydream is voor de Samsung Galaxy S8 (Plus) beschikbaar!

Al een paar maanden hing het hardnekkige gerucht in de lucht dat de nieuwe vlaggenschepen van Samsung toegang zouden krijgen tot het virtual reality platform van zoekmachine gigant Google.

Het heeft dus even geduurd maar nu is het dan eindelijk zover.

Daydream is voor de Samsung Galaxy S8 (Plus) beschikbaar

Met het Samsung eigen VR programma vraag je je misschien wel af wat er nou zo geweldig is aan het nieuws dat de Galaxy S8 (Plus) toegang heeft gekregen tot het VR platform van Google.

Nou, ondanks dat het eigen VR platform al een hoop mogelijkheden bied zeker in combinatie met de tegoedbon voor het Oculus platform heb je nog veel meer virtual reality mogelijkheden op je nieuwe Galaxy S8 of S8 + als je deze gaat gebruiken op het platform van Google.

Wat zijn de voordelen van Google Daydream?

Als je Google Daydream gaat gebruiken dan krijg je, zoals gezegd, veel meer mogelijkheden op je telefoon.

Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van Youtube VR. Via Daydream is het dus mogelijk om van alle You Tube videos in een VR omgeving te genieten.

De videos in 3D kijken zonder speciale 3D televisie waar je heen moet streamen door alleen maar een VR bril op te zetten is een geweldige optie. Als je bedenkt hoeveel en hoe vaak je op youtube videos kijkt en dat dan voortaan allemaal als VR content kunt doen dan is dat wel heel cool, toch?

Gebruik je Google Chrome (en wie gebruikt dat tegenwoordig nou niet) dan kan je via deze browser ook alles wat je doet in VR beleven.

Verder is Google altijd aan het innoveren, ze schijnen nu bezig te zijn om een app te maken waardoor een hoop losse VR apps overbodig zullen worden. En je begrijpt het al…dat kan dan weer in de Daydream VR omgeving.

Zit er ook een nadeel aan vast?

Helaas kan je de Daydream omgeving alleen benaderen via de Google VR bril. Je moet er dus een aparte bril voor aanschaffen.

Dat is op zich niet zo erg, maar wel als je maar 1 bril wilt hebben en de Gear VR bril al hebt of wilt hebben.

Wil je de Samsung Galaxy S8 (Plus) kopen met Gear VR pakket?

Heb je geen zin om de Google daydream app te downloaden of die speciale bril te kopen maar heb je liever de Gear VR bril van Samsung zelf?

Dat snap ik en zelf zou ik ook niet zo snel voor de Google omgeving gaan, mij lijkt het handiger om de Gear VR bril en controller te hebben al was het maar omdat dat handiger is met de Samsung apps.

Betaal dan niet teveel voor de Gear VR bril en controller en vergelijk de prijzen goed!

Momenteel kan je de Galaxy S8 of Galaxy S8+ kopen zonder te betalen voor het Gear VR pakket.

Er is namelijk een hele leuke actie waarbij je de Gear VR bril, de controller en een tegoedbon voor VR content ter waarde van 50 euro gratis krijgt.

Maar betaal niet teveel voor je nieuwe toestel en vergelijk de prijzen goed met elkaar. Gebruik daarvoor onze up-to-date-prijzen vergelijker!

Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van de beste deals en zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *