Draadloze oordopjes voor de Samsung Galaxy S8 en S8 Edge?

draadloze oordopjesDraadloze oordopjes, ze zijn momenteel een hot item in mobiele telefoon land en het kon natuurlijk niet uitblijven dat ook Samsung zijn nieuwe vlaggenschepen hiervoor gereed wil maken.

Ondanks dat het nog niet bevestigd is door Samsung zelf blijkt de telecom gigant uit Zuid Korea bezig te zijn met de ontwikkeling van hun eigen draadloze oordopjes die compatibel zouden zijn voor de opvolgers van de Galaxy S7 en de S7 Edge.

Krijgen de Galaxy S8 en S8 Edge draadloze oordopjes meegeleverd?

Zoals het er nu naar uitziet zal Samsung zijn nieuwe vlaggenschepen de Galaxy S8 en Galaxy S8 Edge niet uit gaan rusten met draadloze oordopjes, maar ze wel gereed maken voor de in huis ontwikkelde vervanger van de welbekende koptelefoon.

Het ziet er namelijk naar uit dat de nog uit te brengen topmodellen van hun smartphones geen standaard koptelefoon aansluiting meer mee krijgen.

Hierdoor hoort dan ook bij de S8 en de Edge uitvoering hiervan de 3,5 mm aansluiting tot het verleden.

Wat weten we verder over de Samsung oordopjes?

Ondanks dat ze niet standaard meegeleverd worden met de nieuwe smartphones kan je ze straks wel gebruiken met deze toestellen.

De dopjes zouden de naam: Samsung Level in ANC meekrijgen en zouden hier in Europa 130,00 euro gaan kosten volgens Roland Quandt op Twitter.

Het zou best kunnen dat er in de toekomst een actie komt waarbij je de dopjes meegeleverd krijgt met de nieuwe toestellen (of tegen een gereduceerd tarief) maar vooralsnog is het niet de bedoeling dat ze standaard meegeleverd gaan worden.

De dopjes zouden applicatie nummer 201717100000025623 hebben en momenteel vermeld worden onder applicatie nummer MSIP-REM-SEC-EOIG950.

Talk-in-Mode

Blijkbaar krijgen de oordopjes een zogenaamde Talk-in-Mode functie mee. Met deze functie zou je, ondanks dat je de dopjes in je oren hebt zitten en er geluid mee kunt beluisteren, ervoor zorgen dat je het geluid van buiten af kunt blijven horen.

Hierdoor zou je bijvoorbeeld het moeten kunnen blijven horen als iemand je roept.

Ruisonderdukking tot 20dB

Verder zit er een ruis onderdrukking op die ervoor zorgt dat het geluid van buitenaf met maar liefst 20 dB (decibel) verlaagd wordt.

Hierdoor zou je een nog beter geluid in je oren horen doordat de externe ruis dus wordt verminderd.

We zijn erg benieuwd naar hoe beide functies met elkaar werken zonder elkaar tegen te werken.

Zijn de kleuren van de draadloze oordopjes van Samsung al bekend?

Voor zover we kunnen achterhalen worden de oordopjes al direct in diverse kleuren geleverd.

De verwachting is dat vanaf de introductie de dopjes al direct in de kleuren rood, groen, zwart en zilver te koop zullen zijn.

Wanneer kan je de Samsung Galaxy S8 en S8 Edge kopen?

De verwachting is dat de oordopjes net als beide uitvoeringen van de Samsung S8 medio maart/april 2017 aangekondigd gaan worden waarna de verwachting is dat ze niet lang daarna in Nederland te koop zullen zijn.

Nederland zat de laatste jaren bij de landen waar de nieuwe smartphones al vanaf dag 1 te koop waren, de verwachting is dat dit ook het geval zal zijn bij de lancering van de S8 modellen.

Het is dus nog een paar maanden wachten voordat je de nieuwe telefoons kan kopen.

Goedkope Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kopen?

Duurt dat je allemaal te lang en wil je daar niet op wachten dan kan je momenteel gebruik maken van een aantal leuke aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 of de S7 Edge.

Het is wel aan te bevelen om goed om je heen te kijken en de prijzen te vergelijken van alle aanbieders.

Door de prijzen goed te vergelijken kan je jezelf een hoop geld besparen en betaal je dus nooit teveel voor je nieuwe telefoon.

Klik nu hier om direct alle actuele prijzen van de Samsung Galaxy S7 met elkaar te vergelijken!

Heb je liever de populaire S7 Edge? Klik dan hier om de goedkoopste prijzen van dat toestel te bekijken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *