Heeft Samsung een nieuwe accu leverancier?

Heeft Samsung een nieuwe accu leverancier?Heeft Samsung een nieuwe accu leverancier voor de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus?

Of dat echt zo is moeten we nog even afwachten maar er gaan serieuze geruchten dat Samsung inderdaad van plan is om op een andere leverancier van mobiele apparaat batterijen over te stappen.

Samsung maakt een hoop accu’s zelf maar na het debacle met de Note 7 van vorig jaar kijken ze om zich heen naar andere mogelijkheden.

Heeft Samsung een nieuwe accu leverancier?

Alhoewel Samsung een eigen bedrijfsonderdeel heeft waar ze de batterijen van de Galaxy S7 (Edge) en andere mobiele apparaten zoals onder andere de Note 7 door geleverd kregen zijn ze nu op de markt aan het rondkijken over er nog andere gegadigden zijn die ze als een serieuze kandidaat zien om de accu’s van de nieuwe Galaxy S8 (Plus) te mogen leveren.

Er zijn blijkbaar al ver gevorderde gesprekken gaande tussen de Android smartphone marktleider en het Japanse bedrijf Murata Manufacturing.

Of dit bedrijf straks de leverancier is van de batterij in jouw Galaxy S8 (Plus) moet nog afgewacht worden, maar door de vergevorderde onderhandelingen tussen beide bedrijven is die kans wel aanwezig.

Waarom zou Samsung de accu productie uitbesteden?

Het is geen geheim meer dat de Samsung Note 7 van 2016 grote problemen heeft gehad met de meegeleverde accu’s.

Zoals je waarschijnlijk wel weet werden deze batterijen te warm en konden ze zelfs ontploffen en/of ontbranden.

Hierdoor heeft Samsung miljoenen Note7 toestellen terug moeten roepen wat een flinke financiele schadepost voor het bedrijf heeft opgeleverd, om nog maar te zwijgen van reputatie (merk) schade.

Ze zijn hier overigens prima doorheen gekomen maar de geweldige kwartaalcijfers van begin 2016 staan in schril contrast tegenover de tegenvallende kwartaalcijfers later dat jaar.

Hierdoor heeft Samsung een winstwaarschuwing af moeten geven en de verwachte jaarcijfers naar benden bij moeten stellen.

Natuurlijk willen ze dit probleem dit jaar niet nog eens herhaald zien en dat is dan ook de reden waarom ze langer aan het testen zijn met de Galaxy S8 (Plus) toestellen.

Door dit langere testen komen de nieuwe vlaggenschepen voor 2017 ook later op de markt en worden ze niet zoals gebruikelijk op het MWC in Barcelona onthuld.

Dus, heeft Samsung een nieuwe accu leverancier? Het zou zo maar eens kunnen!

Als er meer nieuws hier omtrend te melden is dan houden we je daarvan op de hoogte hier opĀ goedkoopgalaxys8kopen.nl

Toch liever een goedkope Samsung Galaxy S7 kopen?

De verwachting is dat je nog tot april 2017 moet wachten voordat je de nieuwe Samsung S8 (Plus) kunt kopen.

Wil je daar niet op wachten of heb je nog weinig vertrouwen in de accu soap bij Samsung dan kan je natuurlijk altijd nog voor de Samsung Galaxy S7 (Edge) gaan.

Deze geweldige smartphone met de beste camera op de markt die draait op het nieuwe Android 7 Nougat is op dit moment met een aantal leuke aanbiedingen te koop.

Betaal echter niet teveel voor je nieuwe telefoon!

Let dus goed op wat je betaald, het is verstandig om de meest actuele aanbiedingen goed met elkaar te vergelijken, zo weet je zeker dat je niet teveel betaald.

Klik hier om alle actuele Galaxy S7 (Edge) aanbiedingen vandaag nog met elkaar te vergelijken >>

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *