Is de Samsung Galaxy S8 (Plus) release datum al bekend?

Is de Samsung Galaxy S8 Plus release datum al bekendIs de Samsung Galaxy S8 (Plus) release datum al bekend is een vraag die deze dagen vaker en vaker gesteld wordt. op zich is dat ook niet zo gek want vorig jaar om deze tijd was er al veel meer bekend over de release datum van de Galaxy S7 (Edge) die toen aan de vooravond van onthulling stonden.

Er gaan een hoop geruchten over wanneer Samsung nou eindelijk eens met de echte datum op de proppen komt, maar nu is er dan eindelijk echt iets interessants te melden!

Is de Samsung Galaxy S8 (Plus) release datum al bekend?

In het verleden waren er hier en daar al wat geruchten bekend over de datum van release van de opvolgers van de Galaxy S7 (Edge). Sommige waren het vermelden niet waard en over weer andere geruchten omtrent deze beruchte datum hebben we hier met je gedeeld.

We hebben altijd aangegeven dat het om geruchten ging en dat we je op de hoogte zouden houden als er meer nieuws hier over bekend was.

Ondertussen is dat moment nu aangebroken.

DJ Koh, een topman binnen Samsung, heeft aangegeven dat de Zuid Koreaanse fabrikant van smartphones op zeer korte termijn officieel nieuws naar buiten zou komen over de nieuwe vlaggenschepen voor 2017.

Waar en wanneer wordt de release datum van de Galaxy S8 (Plus) verwacht?

Ondanks dat Samsung dit jaar niet van plan is om het verhullende gordijn rond de Galaxy S8 (Plus) open te trekken op het Mobile World Congress in Barcelona hebben ze wel aangegeven dat ze aanwezig zullen zijn op de grootste tech en gadget beurs ter wereld.

Aan de vooravond van deze beurs hebben de Zuid Koreanen weer een event gepland waar ze met meer nieuws naar buiten zullen treden.

De verwachting is dat Samsung tijdens hun persconferentie op 26 februari in Barcelona de datum van release van de opvolgers van de Galaxy S7 toestellen bekend zal maken.

Overigens is de verwachting dat de echte (live) onthulling pas ergens in maart en misschien wel pas in april 2017 zal zijn.

Wat we in Barcelona op het MWC van samsung kunnen verwachten is dus nog heel even afwachten geblazen. Maar gelukkig komt de 26ste steeds dichterbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *