Samsung Galaxy S8 aanbieding met Gear VR Package

Samsung Galaxy S8 aanbiedingHeb je de laatste Samsung Galaxy S8 aanbieding al gezien? Als je op zoek bent naar een Samsung Galaxy S8 en er graag de Samsung VR bril bij wilt hebben dan is deze aanbieding misschien wel wat voor jou!

Momenteel krijg je namelijk een Gear VR pakket met een controller ter waarde van 179,99 cadeau als je nu een Samsung Galaxy S8 of Samsung Galaxy S8 + koopt in combinatie met een abonnement!

Wat houd de Samsung Galaxy S8 aanbieding precies in?

Als je een goedkope Galaxy S8 of S8 plus wilt kopen dan is het altijd aan te raden om de prijzen goed met elkaar te vergelijken. Door onze prijzen vergelijker te raadplegen weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor je nieuwe toestel.

We zouden je naast deze vergelijker ook op de hoogte houden van de laatste nieuwe acties, vandaar dit artikel over de huidige actie van de nieuwe vlaggenschepen van Samsung in combinatie met een Gear VR pakket.

Maar wat houd deze actie nou precies in?

Bij het afsluiten van je abbo in combinatie met één van de nieuwe smartphones van Samsung krijg je er een VR pakket gratis en voor niks bij.

Nou moet je er wel zelf even wat voor doen en krijg je het Gear VR pakket niet gelijk samen met je telefoon thuis gestuurd, maar ik ga je nu precies uitleggen hoe en wat je moet doen om deze extra’s ter waarde van 179,99 in je bezit te krijgen.

Vergelijk de prijzen van de Galaxy S8 (S8+) hier. 

Bestel je toestel nu (dit kan overigens tot uiterlijk 23 augustus 2017) zorg dus dat je op tijd bent!

Ga naar www.samsung.com/nl/promotions

Klik op de promotie naar keuze (de galaxy s8/s8 plus).

Vul het aanvraag formulier helemaal in en upload de volgende documenten:

Een foto van de verpakking met daarop in beeld de streepjescode, de IMEI code en het EAN nummer.

Een kopie van je factuur.

Nu kan je het aanvraagformulier inclusief de bovenstaande documenten versturen.

LET OP: Je moet het aanmeld formulier en de documenten uiterlijk versturen op 6 september 2017.

Na deze datum kan je geen aanspraak meer maken op deze actie en dus het gratis VR pakket, het zou natuurlijk zonde zijn als je dit te laat instuurt en dus bijna 200 euro aan gratis extra’s aan je neus voorbij laat gaan!

Wat zit er in het Samsung VR pakket?

Zoals je misschien al gezien hebt zit er dit jaar, in tegenstelling tot de aanbieing vorig jaar met de Galaxy S7 (S7 Edge), niet alleen de Samsung VR bril bij.

Bij de S8 of S8 plus krijg je met deze aanbieding het volgende thuis gestuurd:

  • De Gear VR headset
  • De Gear VR controller
  • Een Oculus tegoed van 50 euro.

Wat houd de Oculus tegoedbon in en wat kan je ermee?

Met de Gear VR headset kan je via je telefoon virtueel videobeelden bekijken en games spelen. Maar dat wist je waarschijnlijk zelf ook wel. Met de controller kan je de media/content (of in normaal Nederlands de beelden en/of games) makkelijk bedienen.

Tot zover waarschijnlijk niks nieuws voor je.

Maar wat kan je dan met dat 50 euro Oculus tegoed?

Met de tegoedbon van 50 euro kan je in de Oculus shop een game of entertainement pakket kopen. Hiervoor heb je wel een account nodig maar die maak je ter plekke heel eenvoudig aan.

Samsung Galaxy S8 met Gear VR pakket kopen?

Wil je een nieuwe Samsung Galaxy S8 met het Gear VR pakket kopen? Zorg dan dat je niet teveel betaald.

De aanbieding geldt namelijk bij diverse aanbieders en webwinkels. En zoals je weet kunnen de prijzen enorm schelen (ook met aanbiedingen zoals deze).

Zorg dus dat je niet teveel betaald voor je nieuwe telefoon en vergelijk de prijzen goed voordat je tot aankoop overgaat!

Bekijk hieronder waar je de Samsung S8 toestellen het goedkoopst kunt kopen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *