Samsung Galaxy S8 Active

samsung galaxy s8 activeOndanks dat het niet aangekondigd is ziet het er nu dan toch naar uit dat er een Samsung Galaxy S8 Active aankomt. Net als bij de Galaxy S7 komt er nu dus ook voor zijn opvolger een stevigere versie op de markt.

Waar dit toestel al vanaf medio mei 2017 opdook in het geruchten circuit ziet het er nu dan toch echt naar uit dat dit toestel ook echt leverbaar zal zijn. Er is namelijk een serie foto’s opgedoken waar dit toestel op te zien is.

Wat gaat de S8 Active kosten?

Helaas hebben we naast de uitgelekte foto serie nog niet veel nieuws wat we met je kunnen delen. Ook de prijzen van deze nieuwe smartphones hebben we niet kunnen achterhalen.

Zodra het toestel op de markt zal komen zullen we je daar van op de hoogte houden maar voor alsnog kunnen we je er niets zinnigs over melden.

Komt de Samsung Galaxy S8 Active naar Nederland?

Net als bij zijn voorganger, de Samsung Galaxy S7 Active ziet het er ook met deze opvolger naar uit dat het toestel alleen in de verenigde staten leverbaar zal zijn. Of dit echt zo zal zijn moeten we nog even afwachten maar momenteel wijst niets erop dat dit nieuwe onaangekondigde toestel ook in Nederland leverbaar zal zijn.

Zijn er al specificaties beschikbaar?

Qua specificaties hebben we  nog niets definitiefs of baanbrekends te melden.

Wel kunnen we je alvast melden dat het toestel niet heel veel af zal wijken van de bestaande S8 toestellen. Op het eerste gezicht, en afgaande op de foto’s, is er wel een opvallend detail te vermelden.

Het ziet er namelijk naar uit dat, afwijkend van de S8 en de S8 Plus het hierbij niet om een toestel met een gebogen ” Edge” scherm zou gaan maar een toestel met een recht scherm zoals we dat kennen van de Samsung Galaxy S7.

Verder ziet het er naar uit dat ook dit scherm een 5.8 Amoled scherm zal zijn.

Ook de processor schijnt dezelfde te zijn, dus een Samsung Exynoss 8895.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *