Samsung Galaxy S8 Batterij: Dit wordt de capaciteit van de accu’s

Foto van de Samsung Galaxy S8 batterijOver de Samsung Galaxy S8 batterij was tot nu toe nog niet zoveel bekend. Ondertussen is te melden dat de capaciteit van de nieuwe accu’s bekend is (volgens niet officiële bronnen).

Dat het geen officieel nieuws van Samsung zelf is wil nog niet zeggen dat er dan niets te melden is. In het verleden is namelijk gebleken dat verschillende onofficiële bronnen het uiteindelijk toch bij het rechte eind hadden.

Daarom leek het ons waardevol om de gegevns die we nu voorhanden hebben gewoon met je te delen.

Mocht het zo zijn dat de gegevens bijgesteld moeten worden omdat er andere informatie voorhanden is dan laten we je dat hier natuurlijk direct weten.

Wat wordt de capaciteit van de Samsung Galaxy S8 batterij?

Volgens techblogger Evan Blass van Venturebeat zouden de Galaxy S8 batterijen niet veel groter worden dan de batterijen die Samsung dit jaar in de Galaxy S7 en S7 Edge heft mee geleverd.

Er wordt aangenomen dat de afmetingen van de nieuwe vlaggenschepen niet veel groter zullen zijn dan die van beide S7 modellen.

Hierdoor wordt er aangenomen dat de capaciteit ook niet veel af zal wijken.

Waar dit jaar de S7 en zijn grotere broer de S7 Edge respectievelijk batterijen van 3000 mAh en 3600 mAh hebben zouden de opvolgers volgens de bekende techblogger nagenoeg gelijk blijven.

De Samsung Galaxy S8 batterij zou gelijk blijven aan die van de S7 en dus ook weer 3000 mAh groot zijn.

Opmerkelijk is dat hij weet te melden dat de batterij van de S8 Edge zelfs kleiner uit zou vallen, volgens hem wordt dit nieuwe topmodel namelijk met een 3500 mAh batterij uitgerust.

Dit lijkt ons opmerkelijk omdat het ernaar uitziet dat, ondanks dat de toestellen niet veel groter worden, beide toestellen een groter beeldscherm meekrijgen.

Door een groter scherm zou er volgens ons dan ook meer energie nodig zijn, het kan natuurlijk zo zijn dat een verbeterde techniek zorgt voor meer rendement.

Maar er zijn ook nog andere geruchten over de capaciteit…

Nou zat Evan Blass er in het verleden niet vaak naast als het gaat om informative die uiteindelijk ook door Samsung vrij gegeven werd omtrend de nieuwe smartphones maar aangaande de accu’s van de S8 modellen is er ook nog een andere bron die het heft over afwijkende capaciteits gegevens.

Er is namelijk een Zuid Koreaans rapport in omgang dat vermeld dat de capaciteit van de Samsung Galaxy S8 batterij verhoogt zou worden van 3000 mAh naar 3250 mAh.

In ditzelfde rapport is te lezen dat de S8 Edge zelfs een batterij van 3750 mAh mee geleverd zou krijgen.

We zijn erg benieuwd naar wat het uiteindelijk gaat worden en kijken reikhalzend uit naar verdure informative over de strrombronnen van beide mobiele telefoons.

Wat is er nog meer bekend over de nieuwe batterijen?

Volgens dat rapport zou het ook zo kunnen zijn dat Samsung op iedere willekeurig moment de capaciteit van beide batterijen nog aan kan passen (lees ophogen).

We gaan ervan uit dat dit gaat om de periode voor het uitrollen van beide toestellen omdat we aannemen dat net als bij de S7 serie het waarschijnlijk zal gaan om batterijen die je niet zelf kan vervangen.

Wil je niet wachten op de nieuwe toestellen maar liever een Samsung Galaxy S7 (Edge) kopen?

Maak dan gebruik van deze handige prijzen vergelijker zodat je niet teveel betaald voor je nieuwe smartphone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *