Deze Samsung Galaxy S8 kleuren zijn beschikbaar

samsung galaxy s8 kleurenUit welke Samsung Galaxy S8 kleuren kan je kiezen is een vraag die regelmatig voorbij komt en daarom heb ik besloten om er maar een artikel aan te wijden.

Het is natuurlijk ook erg belangrijk om te weten uit welke kleuren je kunt kiezen als je een nieuwe telefoon gaat kopen.

Alhoewel de specificaties doorslag gevend zijn moet ik bekennen dat ik altijd even check welke kleuren er beschikbaar zijn en welke ik dan het mooiste vind.

Vaak is dat ook afhankelijk van wat je op dat moment mooi vind en of het past bij je stijl.

Zo zijn mijn telefoons in het verleden over het algemeen zwart geweest, een enkel toestel was wit en nu heb ik de Samsung Galaxy S7 in de metal look.

Maar goed het gaat nu niet om mij maar om jouw vraag betreffende welke kleuren er beschikbaar zijn voor de Galaxy S8 en de Galaxy S8+.

Welke Samsung Galaxy S8 kleuren zijn er?

Heb je al besloten dat je nieuwe telefoon een samsung galaxy s8 of zijn grotere broer de galaxy s8 plus wordt? Dan ben je waarschijnlijk ook benieuwd in welke kleur je je nieuwe toestel wilt kopen.

Begrijpelijk ook natuurlijk want je wilt natuurlijk een mooie kleur hebben die goed bij je past.

Wat handig is, is dat deze toestellen ondertussen alweer een paar maanden te koop zijn, hierdoor zijn er een hoop aanbiedingen zoals momenteel bijvoorbeeld met het gratis Gear VR pakket wat je erbij krijgt.

Maar wat ook leuk is als je niet gelijk de eerste wilt zijn van je vrienden die het net uitgekomen nieuwe toestel heeft is dat je dan uit meerdere kleuren kunt kiezen.

Zoals elk jaar heeft samsung ook dit jaar bij de release van de galaxy s8 toestellen een paar mooie kleuren beschikbaar gesteld. In deze kleuren kon je de eerste toestellen al kopen.

Maar net als voorgaande jaren komen er ook dit jaar in de loop van de verkoop periode andere kleuren bij.

Momenteel heeft de telecom reus uit Zuid Korea al meerdere kleuren waar je uit kunt kiezen als je hun nieuwste smartphone wilt kopen.

Uit deze kleuren kon je al kiezen vanaf de release datum in april dit jaat:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

Nu zijn daar de volgende kleuren bij gekomen:

  • Blauw (lake blue)
  • Paars (smoked purple grey)
  • Goud (quicksand gold)

Samsung Galaxy S8 / S8 Plus aanbiedingen:

Wil je de nieuwe Galaxy S8/S8+ kopen? Betaal dan niet teveel voor je nieuwe toestel.

Tijdens de release begonnen de prijzen in Nederland bij 799 euro maar ondertussen zijn er al winkels die hem goedkoper aanbieden.

Het is dus belangrijk om de prijzen van de verschillende winkels goed met elkaar te vergelijken, hierdoor kan je een hoop geld besparen.

Betaal niet teveel voor je nieuwe smartphone en vergelijk eerst de prijzen goed. Hieronder staat de prijzen vergelijker van alle actuele aanbiedingen die er momenteel zijn.

Wekelijks wordt deze vergelijke up to date gehouden zodat je altijd zeker weet dat je hier de meest actuele prijzen vind en dus niet teveel betaald voor je nieuwe toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *