De Samsung Galaxy S8 lanceringsdatum is bekend!

foto van de Samsung Galaxy S8 lanceringsdatumHeb jij de Samsung Galaxy S8 lanceringsdatum al gezien? Aan al het speculeren is nu eindelijk een eind gekomen nu dat de Zuid Koreaanse marktleider op het gebied van Android smartphones eindelijk het stilzwijgen heeft doorbroken.

Samsung heeft de tijd genomen, zoals ieder jaar, om tot in februari niet in te gaan op vragen over hun nieuwe vlaggenschepen.

Ze verhulden zich heel lang in stilzwijgen over de opvolgers van de Galaxy S7 toestellen maar nu hebben ze dan toch een tipje van de sluier opgelicht om op de proppen te komen met de officiƫle lanceringsdatum van hun nieuwste smartphones.

Waar was de Samsung Galaxy S8 op het MWC?

Normaliter komt Samsung plichtsgetrouw ieder jaar met een unpacked event aan de vooravond van het MWC in Barcelona. Helaas was dat dit jaar niet het geval.

Ze waren er wel maar hebben alleen niet de lang verwachte nieuwe vlaggenschepen voor 2017 onthuld. Wel hadden ze ander nieuws over een langverwacht apparaat en dat was de Samsung Galaxy Tab S3.

Dit was te verwachten want deze geruchten deden al langer de ronde.

Het gerucht dat ze op het Mobile World Congress niet de Galaxy S8 (Plus) aan zouden kondigen was ook al lang geen geheim meer, maar onverhoopt hadden we toch gehoopt dat ze het toestel alsnog aan zouden kondigen, maar helaas is dat niet gebeurd.

De reden dat ze afweken van hun gebruikelijke onthullingen over de nieuwe smartphone vlaggenschepen op het MWC had natuurlijk alles te maken met de ontploffende accu’s van hun phablet de Samsung Galaxy Note 7 eind vorig jaar.

Samsung had al ruim voor het MWC door laten schemeren dat ze langer de tijd wilden nemen als gebruikelijk om de batterijen van de nieuwe S8 toestellen uitvoerig aan zware testen te onderwerpen.

Dit is dan ook de reden dat ze ditmaal bedacht hadden om op een tijdstip later dit jaar dan tijdens het MWC de Galaxy S8 (Plus) te onthullen.

Wanneer is de Samsung Galaxy S8 lanceringsdatum?

Wat Samsung op het MWC wel heeft vrijgegeven over de nieuwe S8 telefoons is de officiƫle lanceringsdatum.

Deze datum is eind volgende maand al, dus heel lang hoef je er nu niet meer op te wachten.

Zet alvast 29 maart 2017 dik gedrukt in je agenda want dat is de Samsung Galaxy S8 lanceringsdatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *