Samsung Galaxy S8 (Plus) productie is gestart

Samsung Galaxy S8 (Plus) productie is gestartDe Samsung Galaxy S8 (Plus) productie is gestart! Hiermee zou een einde gekomen kunnen zijn aan de uitvoerige testfase van de nieuw te leveren batterijen.

We zeggen met nadruk “kunnen zijn” want de accu’s zouden ook uitwisselbaar kunnen zijn en dus later toegevoegd worden in het productie proces. Maar aannemelijk is dat niet, we gaan er dan ook voorlopig van uit dat de nieuwe vlaggenschepen net als hun populaire voorgangers uitgerust worden met niet te vervangen batterijen.

Samsung Galaxy S8 (Plus) productie is gestart

Volgens de Koreaanse zoekmachine gigant Naver zou Samsung Vietnam al begonnen zijn met de massa productie van de opvolgers van de S7 toestellen. Deze informatie hebben ze bemachtigd hebben aan de hand van gegevns die vrij kwamen van binnen uit de leveranciers keten in Azië.

Hoeveel toestellen denkt Samsung nodig te hebben?

De verwachting is dat er in maart al 4,7 miljoen smartphones geproduceerd gaan worden. Aansluitend zullen er in april 7,8 miljoen toestellen het daglicht gaan zien.

Na deze eerste massa productie zullen er dus maar liefst 12,5 miljoen beschikbaar zijn op de release datum van de Samsung Galaxy S8 (Plus).

Het is nog niet bekend hoeveel exemplaren er van die 12,5 miljoen als de grotere Samsung Galaxy S8 Plus van de band komen rollen of hoeveel er van dit aantal de kleinere versie zijn.

Wereldwijde lancering van de Galaxy S8 (Plus)

Aangezien de Zuid Koreaanse telecom gigant een flinke voorraad van zowel de Galaxy S8 als ook de Galaxy S8 Plus voorhanden wil hebben om de verwachte wereldwijde vraag naar hun nieuwe vlaggenschepen aan te kunnen zijn ze met de productie begonnen.

De uitdaging zou er voor Samsung inzitten om voldoende toestellen voorradig te hebben op de release datum van de opvolgers van de Galaxy S7 (Edge).

Afwijkend van andere jaren worden de nieuwe smartphones namelijk niet eerst in een aantal geselecteerde landen gelanceerd.

Afwijkend hierop is ervoor gekozen om op een vaste datum de nieuwe smartphones wereldwijd uit te rollen. Deze gedurfde strategie wijziging resulteert erin dat er dan wel voldoende toestellen beschikbaar moeten zijn om de te verwachten run op de nieuwe vlaggenschepen aan te kunnen.

Wil je toch liever een Samsung Galaxy S7 (Edge) hebben?

Ondanks dat de aanname is dat er veel vraag zal zijn naar beide grote beeldscherm toestellen zijn er natuurlijk ook een hoop mensen die liever een kleiner toestel willen hebben.

Ik heb zelf namelijk ook voor de standaard Samsung Galaxy S7 (met het kleinere scherm en zonder de zo herkenbare schuine Edge beeldschermranden) gekozen.

Mocht hier jouw voorkeur ook naar uitgaan dan is het belangrijk dat je de actuele prijzen goed vergelijkt, hierdoor bespaar je jezelf een hoop geld!

Wil je de goedkopste aanbiedingen in één overzicht bij elkaar hebben van zowel de Galaxy S7 als ook de Galaxy S7 Edge?

Hier ga je naar de actuele Galaxy S7 (Edge) vergelijker die ik zelf ook heb gebruikt >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *