Samsung galaxy s8 prijs, wat gaan de nieuwe telefoons kosten?

Samsung Galaxy S8 prijsBen je op zoek naar de samsung galaxy S8 prijs? Dan zal je nog even geduld moeten hebben.

De opvolgers van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn op dit moment namelijk nog niet officieel aangekondigd. Er doen wel al diverse geruchten de ronde over diverse details.

Is de Samsung Galaxy S8 prijs al bekend?

Helaas is er nog weinig officieel bekend over de verwachte prijzen van de opvolgers van de Samsung Galaxy S7 toestellen. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te melden is over de prijskaartjes voor de nieuwe vlaggenschepen van de meest verkopende Android telefoonmaker uit Zuid Korea.

Net als in voorgaande jaren, toen er in de aanloop van het MWC (Mobile World Congress) nog niets officieels te melden was, waren er wel al aannames van diverse details die later aardig bleken te kloppen.

Afgaande van de prijzen die gehanteerd werden voor de S6 serie en later ook de S7 serie is er wel een prijs range waar in je kan gaan denken als het gaat om de nieuwe S8 toestellen.

Samung Galaxy S8 met abonnement prijzen?

Als je graag een nieuwe Galaxy S8 met abonnement wilt kopen dan zal je echt nog even geduld moeten hebben. Over de prijzen van de toestellen met abonnement is echt nog niets te melden.

Als je naar de S7 en de S7 Edge kijkt die je op dit moment met abonnement kunt kopen en dat doortrekt naar de S8 dan kan je ervan uitgaan dat je straks rond de 35 euro per maand zal betalen voor een Samsung S8 met abonnement.

Voor de Edge variant (of de Samsung Galaxy S8 Plus of hoe hij straks echt gaat heten) ben je dan waarschijnlijk een paar euro extra kwijt per maand.

Samung Galaxy S8 zonder abonnement prijzen?

Ondanks dat de prijzen van de Samsung Galaxy S8 smartphones zonder abonnement ook nog niet bekend zijn kunnen we je wel al vertellen dat je straks waarschijnlijk rond de 700 euro neer moet leggen als je de opvolger van de Samsung S7 wilt hebben.

Voor de Galaxy S8 Edge (of Plus) zal je rond de 100 a 150 euro meer moeten betalen.

Nogmaals dit zijn alleen maar aannames aan de hand van de verkoopprijzen van de S7 en S7 Edge toen ze net uitkwamen.

Op de exacte prijzen zal je nog even moeten wachten.

Liever nu al een Samsung Galaxy S7 kopen?

Als je niet wilt wachten op de release datum van de Galaxy S8 dan kan je nu al een goedkope Galaxy S7 kopen.

Hoe?

Door de aanbiedingen en prijzen goed met elkaar te vergelijken!

Klik hier en ontdek direct waar je de S7 op dit moment het goedkoopst kunt kopen >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *