Samsung Galaxy S8 renders

Er zijn nieuwe Samsung Galaxy S8 renders ontdekt. Heb jij ze al gezien?

Nu dat de  release date van de nieuwe vlaggenschepen van samsung, de opvolgers van de Samsung Galaxy S7 modellen, steeds dichter bij komt, komt er ook telkens meer informatie vrij over de nieuwe toestellen.

De hieronder staande renders zijn daar de laatste ontwikkelingen van.

Wat zijn Samsung Galaxy S8 renders?

Voor dat we de eigenlijke renders gaan bekijken, zullen we je eerst even vertellen wat een render nou eigenlijk is.

Een render is een met behulp van de computer tot stand gekomen afbeelding (of video). Zo’n afbeelding (render)  is het resultaat van de combinatie van bestaande plaatjes van vorige modellen (de Galaxy S7 (Edge) in dit geval), aangevuld met voorhande zijnde informatie over de nieuwe uitvoeringen (in dit geval de Galaxy S8 (Plus) toestellen).

Dit zijn de laatste Samsung Galaxy S8 renders

Nou zijn er al eerder renders van de Samsung Galaxy S8 (Plus) online verschenen, maar de hieronder geplaatste afbeeldingen zijn de laatste toevoegingen aan de reeds bestaande renders.

Of dit het definitieve uiterlijk is van de lang verwachte nieuwe smartphones van Samsung moeten we nog maar afwachten.

Samsung Galaxy S8 render achterzijde

Het feit dat het oppervlak van de nieuwe toestellen voor minimaal 85% procent uit beeldscherm gaat bestaan en daardoor kleinere randen zal hebben is in ieder geval, zo te zien, in deze renders verwerkt.

Wat ons wel verbaasd is dat op deze gelekte renders niets terug te zien is van de stereo speakers die op beide S8 modellen hun intrede zouden doen.

Verder zijn de dunne zijkanten, de ronde hoeken en de glanzende glazen behuizing precies wat we zouden verwachten afgaande op de gelekte geruchten van de laatste weken.Samsung Galaxy S8 renders

Waar we eigenlijk ook wel benieuwd naar waren zijn de batterijen die er uiteindelijk gebruikt gaan worden.

Natuurlijk is dat nog niet te zien en aangezien Samsung met een Japanse leverancier in gesprek is zal het ook nog wel even duren eer deze gegevens definitief bevestigd gaan worden.

Het wachten is nu op de onthulling eind volgende maand in New York en eventueel wordt er al een tipje van de sluier gelicht eind deze maand in het MWC in Barcelona.

Samsung Galaxy S8 render video

Nu dat we de plaatjes van de laatste renders genzien hebben is het misschien ook wel leuk om onderstaande video even te bekijken.

Een video verteld namelijk meer als 1000 woorden wordt er gezegd en in het geval van deze korte video zijn we het daar helemaal mee eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *