Samsung Galaxy S8 vanaf eind April 2017 te koop

Samsung Galaxy S8 vanaf eind april 2017 te koopWanneer is de nieuwe Samsung Galaxy S8 te koop? Nu dat er meer en meer informatie uitlekt over de opvolger van de Samsung Galaxy S7 zijn er een aantal vragen die steeds weer terug komen.

Hoeveel gaan de nieuwe toestellen kosten?

Wat zijn de specificaties?

En wanneer is de release datum, zijn zo’n beetje de vragen die het meeste langs komen.

Ondanks dat Samsung zelf nog in stilte verhuld is lekken er onder andere over deze onderwerpen een hoop gegevens. Vooral over de release datum van de Samsung Galaxy S8 (Plus) zoen er diverse geruchten de ronde.

Wat is het laatste nieuws hierover?

Is de Samsung Galaxy S8 vanaf eind April 2017 te koop?

Wanneer de nieuwe vlaggenschepen te koop zijn was tot nu toe nog niet zoveel over bekend. Buiten de geruchten waar er over diverse datums gerept werd was er nog niet zo heel veel te melden.

Ondanks dat er nog geen officiƫle datums vrij gegevens zijn door de Android smartphone marktleider is er toch wel het een en ander hierover te melden.

Blijkbaar was samsung in eerste instantie van plan om de opvolgers van de S7 toestellen in het thuisland Zuid Korea al op 14 april 2017 te lanceren.

Nu ziet het er echter naar uit dat de nieuwe toestellen wereldwijd op dezelfde datum gelanceerd zullen worden.

Volgens een bericht van een hoog geplaatste werknemer van een telecom aanbieder wist de Zuid Koreaanse IT nieuwssite ET News te melden dat de Samsung Galaxy S8 release date niet op 14 april maar op 20 april 2017 is.

Komt er een voorverkoop voor de nieuwe vlaggenschepen?

Zoals het er nu naar uitziet komt er voor 21 april geen voorverkoop van de S8 toestellen maar het zou zomaar kunnen zijn dat je de nieuwe toestellen in Nederland, net als in de voorgaande jaren, alvast kan reserveren in de weken voorafgaand aan de officiƫle wereld wijde verkoop datum.

Is de Samsung Galaxy S8 vanaf eind april 2017 te koop? het ziet er voor zover we nu weten, en als deze informatie klopt, inderdaad naar uit dat we over een kleine 2 maanden de eerste Galaxy S8 toestellen in het straatbeeld hier in Nederland kunnen verwachten.

Voorafgaand komt er nog een MWC presentatie door samsung en eind maart wordt er op een ander congress verwacht dta De Zuid Koreanen hun nieuwe vlaggenschepen eindelijk officieel zullen lanceren.

Met andere woorden, binnen nu en 2 maanden staat er een hoop spannends op het gebied van de Galaxy vlaggenschepen op de agenda van de introductie tot (voor) verkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *