Samsung Galaxy S8 verkoopcijfers zien er goed uit!

samsung galaxy s8 verkoop cijfersDe Samsung Galaxy S8 verkoopcijfers zijn veelbelovend.

De cijfers geven aan dat er reden is voor een feestje voor de marktleider op het gebied van Android smartphones.

Samsung Galaxy S8 verkoopcijfers

Ondertussen kan je in Nederland de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus alweer een tijdje kopen. Dat is niet ongemerkt voorbij gegaan en er was dan ook een grote interesse in de nieuwe vlaggenschepen van Samsung.

Na de prachtige verkoopcijfers van de Galaxy S7 en S7 plus waren de verwachtingen hoog gespannen maar de vraag was of deze verwachtingen niet te hoog gespannen waren na het debacle met de Note 7.

Maar uiteindelijk is gebleken dat het consumenten vertrouwen in Samsung producten hieronder niet geleden heeft.

Hoe hoog de uiteindelijke verkoopcijfers zijn is niet aan te geven omdat Samsung de concrete cijfers nog niet heeft vrij gegeven.

Maar aan de hand van eigen opgave is af te leiden dat de nieuwe vlaggenschepen wereldwijd als warme broodjes over de toonbank gaan.

Welk toestel verkocht er het beste?

Waar je zou verwachten dat de kleinere (en dus goedkopere) Galaxy S8 het beste zou verkopen blijkt dit helemaal niet zo te zijn. De cijfers geven namelijk aan dat de grotere en duurdere Samsung Galaxy S8 + veel beter verkoopt.

Helemaal onverwachts kwam dit nieuws voor ons niet omdat er ook vorig jaar van de S7 Edge toen ook meer toestellen verkocht werden als de kleinere S7 zonder afgevlakte beeldscherm randen.

Blijkbaar maakt het ook niet veel uit dat de S8 Plus een stuk groter is en daarom minder makkelijk in je broekzak past. Aan de verkoopcijfers is in ieder geval niet te herleiden dat de grotere versie slechter verkoopt, in tegendeel zelfs.

Goedkope Galaxy S8 (S8 plus) kopen?

Wil je zelf een Samsung Galaxy S8 / (S8 plus) kopen? Betaal dan niet teveel voor je nieuwe toestel.

Door de prijzen goed met elkaar te vergelijken kan je jezelf namelijk een hoop geld besparen. In de onderstaande prijzen vergelijker heb je alle actuele prijzen en aanbiedingen in 1 overzicht bij elkaar staan, doe hier je voordeel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *