Samsung Galaxy S8 video op het MWC?!

Samsung Galaxy S8 videoKomt er een Samsung Galaxy S8 video op het MWC? Of is er helemaal niets nieuws te verwachten op het Mobile World Congress in Barcelona aan het eind van deze maand?

Ondanks dat Samsung heeft aangegeven dat ze op het grote evenement in Spanje de S8 (en de Edge uitvoering hiervan) nog niet zullen onthullen is er toch wel het één en ander te melden betreffende Samsung op dit event.

Komt er een Samsung Galaxy S8 video op het MWC?

Volgens een ingewijde bron komt er inderdaad een korte introductie video van de nieuwe Samsung Galaxy S8 smartphones die later dit jaar verwacht worden.

Het zou gaan om een korte video van ongeveer één minuut waar we (zoals het er nu naar uitziet) voor het eerst echt beeld materiaal gaan zien van de nieuwe top model smartphones van de media gigant uit Zuid Korea.

Het zou natuurlijk kunnen dat er voortijdig al het één en ander “lekt” maar aannemelijk is dat ze al het al gereed staande beeld materiaal en de specificaties van de S8 zorgvuldig afschermen van de buitenwereld tot het moment dat ze zelf willen dat het openbaar gemaakt wordt.

Hoe de video er uit komt te zien en of het alleen om de Galaxy S8 gaat of alleen op de Edge versie, of misschien wel beide uitvoeringen dat is nu nog niet te voorspellen.

We zullen helaas nog even geduld moeten hebben tot dat het evenement werkelijk begint (of er moet aan de vooravond een Samsung event komen zoals dat de laatste jaren ook het geval was).

Is er nog meer dat Samsung op het MWC uit de doeken gaat doen?

Alle hoop is er nu op gevestigd dat Samsung op het MWC een nieuwe tablet aan gaat kondigen. Of ze dat echt gaan doen is nog even afwachten.

Misschien komt er ook wel een smart watch of hebben ze nog andere goed verborgen gadgets die ze daar uit de doeken gaan doen.

Het is voor alsnog koffiedik kijken omdat er nog niets definitiefs te melden is hier omtrend.

Waarom wordt de S8 eigenlijk niet uit de doeken gedaan op het MWC?

De reden dat Samsung heeft besloten om op het MWC 2017 de nieuwe Galaxy S8 modellen niet uit de doeken te doen heeft te maken met een wat langere test periode als gebruikelijk.

Zoals je weet is er een hoop te doen geweest om de slechte batterijen van de Note 7.

Samsung heeft besloten om de batterijen van de S8 toestellen wat intensiever en over een langere tijdsduur te testen.

Begrijpelijk natuurlijk dat ze de problemen van de Note 7 accu’s dit jaar niet herhaald willen zien met de batterijen van de Galaxy S8 smartphones.

Het ziet er dus naar uit dat we het met een Samsung Galaxy S8 video moeten doen eind van deze maand op het MWC.

De uiteindelijke introductie van de nieuwe vlaggenschepen wordt verwacht op een groot evenement eind maart in NewYork.

Samsung Galaxy S7 kopen?

Wil je de Galaxy S8 modellen niet afwachten maar liever voor de Galaxy S7 (Edge) gaan?

Betaal dan niet teveel en vergelijk de prijzen goed, hier kan je echt een hoop geld besparen.

Klik hier voor een overzicht van de laatste galaxy s7 aanbiedingen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *