Samsung op het Mobile World Congress

Samsung op het Mobile World CongressBlijkbaar komt dan ook Samsung op het Mobile World Congress 2017 in Barcelona. Waar we de laatste tijd er nogal van overtuigd waren dat de elektronica gigant uit Zuid Korea niet aanwezig zou zijn op het MWC ziet het er nu naar uit dat ze er toch aanwezig zullen zijn.

Niet alleen zullen ze aanwezig zijn maar blijkbaar houden ze net als andere jaren aan de vooravond van het congres een persconferentie waar ze het één en ander uit de doeken zullen doen.

Gaat Samsung op het Mobile World Congress de Galaxy S8 onthullen?

Hoe graag we het ook zouden willen, maar we gaan er vanuit dat Samsung op de persconferentie aan de zondagavond (26 februari 2017) aan het MWC hun Galaxy S8 en de S8 Plus niet gaan onthullen.

Door het debacle met de ontbrandende Note 7 batterijen vorig jaar moesten er miljoenen toestellen terug genomen worden wat een enorme schade post heeft opgeleverd.

Ze hebben aangegeven dat ze hierdoor meer tijd willen nemen om de batterijen van de nieuwe vlaggenschepen op smartphone gebied te testen.

Wat gaat Samsung dan wel onthullen?

De verwachting is dat ze minimaal één product, maar misschien ook wel meerdere producten voor gaan stellen.

Welke producten dat zullen zijn is nu nog niet bekend maar dat er nieuws gebracht gaat worden staat als een paal boven water.

Er gaan geruchten dat er een Note 8 aan zit te komen later dit jaar maar daar zullen ze naar verwachting nog geen details over prijs gaan geven.

Misschien dat ze de nieuwe draadloze oordopjes uit de doeken gaan doen of een nieuwe smartwatch, of een nieuwe VR bril…we zullen het gewoon even af moeten wachten waar ze mee gaan komen.

Ondanks dat ze de Samsung Galaxy S8 (Plus) niet gaan introduceren zullen ze er wel wat over los gaan laten, denk hier bij aan:

Inside information, wat details en waarschijnlijk een introductie filmpje gaat de marktleider van smartphones die draaien op het Android besturingssysteem wel laten zien.

Wat Samsung op het mobile world congress echt gaat onthullen zal pas duidelijk worden over een paar weken, maar gelukkig is 26 februari nu niet ver meer van ons verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *