Wanneer komt samsung s8 uit?

wanneer komt samsung s8 uitWanneer komt samsung s8 uit is een vraag die momenteel veelvuldig langskomt.

Het wordt dus hoog tijd om eens te gaan kijken wat er al bekend is over de release datum van de opvolgers van de Galaxy S7 smartphones.

Alhoewel de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge ondertussen een aantal maanden te koop is, is er ondertussen ook al een hoop te melden over de te verwachten opvolgers, de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Edge.

Wanneer komt Samsung S8 uit?

Nu dat we ondertussen alweer in 2017 zijn aangekomen wordt er over de specs en andere informatie druk op los gespeculeerd.

Een vraag die regelmatig weer langs komt is de vraag wanneer Samsung met de Galaxy S8 toestellen op de markt komt.

Alhoewel de Zuid Koreaanse mobiele telefoon leverancier nu nog niets officieel heeft mede gedeeld over de eventuele release datum is er toch al een hoop informatie te vinden hierover.

Het blijft natuurlijk koffiedik kijken want alleen Samsung zelf weet met zekerheid wanneer de nieuwe smartphones ter verkoop aangeboden gaan worden.

Wordt de S8 geintroduceerd tijdens Mobile World Congress 2017 in Barcelona?

De verwachting was dat aan de vooravond van het Mobile World Congress (MCW) in Barcelona in Spanje, net als de laatste jaren het geval was, onder andere de nieuwe smartphones aan het grote publiek getoond worden.

Maar ondertussen steken er meer en meer geructen de kop op dat er dit jaar geen samsung unpacked event gehouden gaat worden aan de vooravond van het grootste telecom congress ter wereld.

Het MWC is dit jaar van 27 februari tot en met 2 maart 2017, maar het ziet er dus naar uit dat dit niet het moment zal zijn dat Samsung met de S8 naar buiten zal komen.

Wanneer komt de S8 dan wel uit?

Voor zover we dat kunnen bepalen lijkt het er nu op dat de S8 toestellen pas bijna 2 maanden later uit de doeken worden gedaan.

Tijdens een evenement in april 2017 in New York zal, zo is de verwachting momenteel, de nieuwe S8 door Samsung geïntroduceerd worden.

De verwachting is, zoals het er nu naar uitziet, dat op 21 april 2017 de opvolgers van de Galaxy S7 het daglicht gaan zien.

Waarom is de introductie dit jaar zo laat?

Het zal je niet zijn ontgaan dat er grote problemen waren met de Samsung Note 7 in 2016.

De problemen met de batterijen die veel te warm werden en zelfs in sommige gevallen spontaan in de brand vlogen hebben Samsung geen goed gedaan, en dat terw
ijl er zoveel verwacht werd van deze nieuwe toestellen.

Om deze ellende uit te sluiten hebben de Zuid Koreanen aangegeven dat ze langer als gebruikelijk met de opvolgers van de Galaxy S7 toestellen willen testen.

Dit heeft natuurlijk een effect op de datum van beschikbaarheid en deze is daarom dus opgeschoven naar verder in het jaar.

op de vraag wanneer komt samsung s8 uit kunnen we je helaas nu niet meer vertellen als bovenstaande. Zodra we er meer over te weten komen zullen we het hier met je delen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *